Otränad?

Idag har jag nog haft den bästa känslan i kroppen, att få börja träna och se om jag kan göra det smärtfritt. Jag drog iaf på mig joggningskorna som har stått och väntat på mig och for ut och sprang! Kan meddela att känslan jag hade inom mig försvann efter 100 meter... jag har aldrig känt mig så trött av att jogga sakta! För den som vill veta så var min puls mellan 135-145 när jag gick sakta, illa! När jag väl joggade SAKTA så rusade pulsen upp i hela 170! och ja,  jag joggade saktaaaaa. Vaderna kändes bra förutom lite på höger där det tog ont. Men nu känns det iaf som att jag kan röra på mig och känslan är underbar! De närmaste veckorna blire att träna upp konditionen igen för just nu ligger den på minus och så ska jag fortsätta med mina jätte roliga övningar...



Min vecka i bilder!

Denna vecka har jag endast varit i elljuspåret och hållt på med spån. Imorgon har vi fått ledigt för vi har en massa övertid...!


så här ser det ut... kul jobb.


vem kan lyckas med detta?


Vi hade också fått i uppdrag att ta bort stenar från spåret som var i vägen. Vi hittade en som stack upp 1 cm och var inte så stor. När vi väl kommit en bit så visade det sig att stenen var STOR. Alla fyra skulle få en kaka som belöning när stenen var uppe. Vi kämpade med den här stenen i en timme och försökte verkligen få upp den. Vi gav upp när den nästan var uppe och fick hjälp. Vi fick också kakan :D.


så här stor var stenen!

Okej, jag kan erkänna det... vi har lata oss välidgt mycket..... men det är tungt att gå med skottkärran- dock inte för att jag gjorde det (jag välte den bara) men men..

Vi avslutar med en väldigt bra kommentar   " Det är som att vara på semester..... och få betalt" / Linnea


(några) Bilder från midsommaren...

innan kamerna dog...




Frida och blomman Daisy.


Freja badar.

Nä, himlars så segt det gick att ladda upp. Det får räcka för stunden.


Måndag

Förra veckan jobbade jag med fotbollsskolan denna vecka blire att lägga ut sågspån runt elljuspåret i Sunderbyn.

Dagen började att vi samlades vid kansliet och "pratade" om vad vi skulle få jobba eftersom det är brist på vad vi kan göra... Vi satt typ en timme och inte gjorde nå medan några andra började städa och skrapa huset för att det skulle målas. Jag och många till ville inte det så vi begav oss tillslut mot skidstugan för att börja lägga ut spånet. Vi gjorde samma sak resten av dagen, kratta, sola och höll på med blåserin (inte många som fattar vad det är men men..)

Tänkte lägga ut bilder från helgen ( midsommaren och sommarjobbet) men eftersom jag inte har den blekaste aning om vars jag lagt kabeln till kamreran och mobilen så går inte det. Vi får se imorgon om jag har hittat kablarna.


Vad säger man om 10-åringar?

Nu har jag gjort bort 2 dagar av fotbollsskolan och nu är det bara två kvar!!! Både igår och idag när jag kom hem från fotbollsskolan däckade jag på soffan. Det är otroligt hur ungarna orkar, hela tiden ska det hända nå. Jag och Linnea är ledare för en grupp på 10 flickor. Vi lekte lekar, hade teknikövningar, "lekte" guld, silver, brons (är väldigt uppskattad av småflickorna) och spelade match mot killarna. Jag har lärt mig alla namn vilket är ovanligt för mig, det brukar oftast bli "du där" men inte denna gång.


Idag så var jag ensam ledare för Linnea var hemma på grund av en "skada" eller vad man ska säga. Dagen började med att vi lekte doppboll, hade lite passningsövningar, lekte ännu mer, sköt straffar, tränade på uppvisningen och spelade än en gång match mot killarna. Efter lunch började min fantasi vara slut men vi hittade på lite olika övningar... Ett litet problem i vår gupp är att inte alla vill spela fotboll riktigt, en springer och har vattenkrig med pojkarna och kommer och klagar sen att de kastade vatten på henne. En annan har fått "ont" i foten och en annan i örat... Ibland blir man irriterad men nu är det bara TVÅ dagar kvar!!!


Jag hinner inte göra så mycket när jag kommer hem, det blir typ att sova sen äta middag. Men igår var jag faktiskt ute och sprang för första gången på typ en månad =) det blev totalt 30 min men det fick räcka. Det kändes konstigt på ett bra sätt och ett dåligt. Det bra sättet var att jag inte hade ont och det dåliga var att jag blev sjukt trött... innebär bara en sak i sommar, TRÄNA!!! Nyss så har jag sett U21 EM Sverige- Vitryssland. 5-1 för den som inte visste.  


Imorgon är det parad för hela bunten runt skogsvallen, ska bli himla skönt att slippa gå igenom hela stan med småbarnen som tidigare år.


Ännu en helg över.

Det är sommarlov nu fast det inte känns som det, det kanske dels beror på vädret? Denna helg har jag inte alls gjort mycket, jag har städat och rensat mitt rum. Det syns nog inte så mycket men nu ska  jag iaf kasta ut min fula soffa! =) Lördagen var jag med Sofia J och Linnea vi såg twiligt, och ja, jag har inte sett den bara läst några böcker. Jag kan då säga att böckerna är bättre än filmen! Sen "spelade" vi kort med mera.
   Idag så har jag fortsatt städa mitt rum och sen kom brorsan, Linda och Amanda förbi, kul kul. Klockan 4 var det dags för mig att fara på det sista fotbollsskole mötet innan det drar igång, vi pumpade bollar och märkte vattenflaskor. Jag hann också med att se ett tag av damlagets match.

Imorgon börjar sommarjobbet!!! Jag kan inte säga att det är tråkigt och jobbigt precis för det är mycket bättre än att sitta och rensa blommbänkar.  


återkommer någon aannnan dag!

typ imorgon. Vad händer?

Idag är ingen vanlig dag..

för det ä Claras födelsedag, GRATTIS!





Idag har jag också fått sommarlov!!! =)

Jag vill inte ha rubrik!

Helgen har för mestadels spenderats med min kära granne här hemma i Sunderbyn, nämligen Clara. På lördagen for vi in mot stan, jag skulle köpa skor och hon skulle ha nå små grejer inför "balen".  Mitt sko köp blev inte av för det fanns inte ett enda par förbaskade skor som jag ville ha!!! Vi gick väl på stan 2-3 timmar innan vi bestämde oss för att ta bussen till Storheden. Väl där så gick vi på några affärer tills vi inte orkade mer. Vi gick till busshållsplatsen och till vår tur så skulle en buss komma på 6 min. När vi ännu en gång måste byta buss så började det hagla, helgens väder har inte varit med oss! På kvällen så var jag med min familj som konstigt nog var hemma samtidigt.

Söndagen bestämde jag mig för att rensa garderoben för det behövdes verkligen, nu är den typ tom. För att ta en paus från det så for jag ut och cyklade med Clara fast hon åkte rullskidor. Clara är verkligen en speciell person, hon skrattar åt allt plus att hon gör bort sig väldigt ofta!


onsdag - torsdag

Kort sammanfattnig av onsdag. Dagen började med att jag for till Umeå. Hos läkaren gick det väl bra, har fått ta bort mina stygn nu :) Jag får typ träna nu eller träna och träna jag får cykla och sen har jag några andra övningar. När jag kom hem så var det bara att byta kläder och sedan fara med tjejerna och äta middag på waldorf, mysigt. En sak jag kommit fram till är att man aldrig har tråkigt med dem!

Torsdagen tog jag bussen 06.50!!! Kom til älvsbyn gick och åt frukost. Jag hade ingen lektion idag så det vara bara chill, eller okej vi hade en men eftersom vi hade träning så blev det ingen. Idag har jag också börjat cykla, hela 2 timmar. Skriver mer om träningen imorgon...

...nu väntar sängen.


tisdag

jag
-  har inte lov än:(
- har ingen tid att skriva bloggen
- har nästan glömt svenska
- hade ingen skola igår och idag
- ska till berlin på torsdag
- ska till Älvsbyn om flera veckor!!!:)
- har köpt världens finaste byxor idag
- har ingen motivation att träna:´(
- har soligt och fint väder
- är så ledsen att jag inte kan skriva med mina svenska vänner:(
- har ingenting att göra i skolan...än
- ska tillbaka till sverige om två år:)
- ska få åka bil efter sommarlov:)
- saknar många människor som har blivit en av de bästa i mitt liv:´(
-VILL LOV!!!

     


pussar o kramar för Alice, Anna o Carro...-och Niklas;-)


.

Vill träna NU, är inne på min fjärde eller femte vecka som jag inte har tränat någonting alls. Funderar på att åka rullskidor på torsdag men vi får se hur det går med den saken. Känns allmänt konstigt. Benen känns svaga(?) orkar knappt göra sittande tåhävningar... då är det illa!

Imorgon beger jag mig ännu en gång ner till umeå för att at bort stygnen och träffa sjukgymnasten. Hoppas verkligen jag får börja träna till veckan eller redan på torsdag.

(att ha varit sjuk nån vecka går inte att jämföra med det här..)


RSS 2.0